Allting börjande från vårt lilla kök i Huddinge där jag började baka och dekorera bakverk på hobby nivå. Jag lade ut mina konstverk samt recept på sociala medier och fick ganska snabbt mycket uppmärksamhet av allmänheten, både i Sverige och från utlandet. En vacker dag blev jag tillfrågad om jag kunde utföra några av mina verk till en födelsedags kalas, hade då ingen aning om att detta var starten på något stort! Med min konditorutbildning och som anställd konditor så föll det naturligt att detta var något jag ville satsa på och jag tog an denna resa. Nästa stora steg på äventyret blev när vi 29 augusti 2019 slog upp portarna för vår första och nya fysiska butik i Sundbyberg, där jag både kan dela med mig och utföra mina bakverk!

Jag är väldigt tacksam för att alla runt omkring har stöttat mig under resans gång och jag tror att min familj är oerhört glada över att få tillbaka vårt lilla kök.

Butikslokalen är indelat i fyra områden: en butiksdel där vi säljer tårt- och baktillbehör på hobby nivå, nischat enbart mot bakning & dekorering, som bakformar, bak verktyg, bakfärger,  silikonformar mm.

Vi har ett utrymme där vi kommer att hålla kurser inom grund- och avancerad
bakutbildning, dekorationsteknik, trådning av blommor, figurmodellering mm. 

Vi har en tårtstudio där vi tillverkar tårtor och bakverk till större evenemang som bröllop, dop, babyshower, födelsedagar mm.

Sist men inte minst har vi även en liten café del där man kan njuta av våra bakverk med en kopp kaffe! 


Välkomna in!